Clubblad

Het clubblad “Eysink Allerlei”

Clubblad

Ons clubblad “Eysink Allerlei” verscheen voor de eerste keer in december 1995, een tijdje na de oprichtingsvergadering in datzelfde jaar. Het aantal publicaties is sinds die tijd langzaam opgevoerd. In het begin waren het twee exemplaren per jaar, later drie en vanaf dit 2023 vier maal per jaar.

Het clubblad verschijnt in maart, juni, september en december. De deadlines voor het inleveren van kopij liggen een maand eerder, op de 15e van de maanden februari, mei, augustus en november. Wanneer er na de deadline kopij binnenkomt zal deze geplaatst worden in het eerstvolgende clubblad daarna. Vanzelfsprekend doen we ons uiterste best om te schuiven als het nodig is iets eerder te plaatsen.

Vanaf 2023 zijn er twee versies van het clubblad, waarbij de leden kunnen aangeven welke versie(s) ze willen ontvangen:
- een gedrukte versie in zwart/wit, met kleurenomslag binnen en buiten
(4 pagina’s in totaal).
- een digitale versie, volledig in kleur.

Het clubblad bestaat uit 20 pagina’s, die gevuld worden met allerlei informatie over Eysink. De nadruk ligt daarbij zo veel mogelijk op actuele zaken zoals verslagen van bijeenkomsten of ritten, persoonlijke verhalen en technische tips. Ook zal naar verhouding iets meer aandacht gegeven worden gegeven aan bijvoorbeeld brommers en motoren, omdat daar onder de leden de meeste interesse voor is.

Enkele rubrieken in het clubblad zijn bijvoorbeeld:
- Auto’s
- Brommers
- Motoren
- Fietsen
- De technische hoek
- Uitgelicht: 5 vragen aan …
- Verslag clubdag/ rit / evenement
- Lezers schrijven
- Curiosa
- De Website en het digitaal archief
- Agenda

Elk clubblad zal na het verschijnen worden toegevoegd aan het digitale archief van de Website. Alle uitgegeven clubbladen zijn daar nu al te vinden, maar …. alleen toegankelijk voor leden.
Meer informatie over het lidmaatschap is te vinden via de knop hieronder.

LIDMAATSCHAP

Lid worden van de Eysinkclub biedt vele voordelen. Ga  om een indruk te krijgen naar de voorproefpagina.